Sigurd SnørtelandZunelight

For å få mer trening med Silverlight og animasjoner har jeg startet på et nytt Silverlight 4 prosjekt: Zunelight. Dette er en applikasjon som i størst mulig grad skal forsøke å være en kopi av Microsofts geniale mediaapplikasjon Zune Software. Zune er trolig utviklet i WPF og inneholder masse kule animasjonseffekter og tilbyr avspilling av video, musikk, podcast og bilder.

Zune er et utrolig bra produkt og Zunelight er ikke tenkt som noen erstatning/konkurrent til Zune, men er heller et prosjekt for å test hva som er mulig å få til med Silverlight 4. Etter hvert planlegger jeg å flytte koden over til codeplex for å gjøre prosjektet tilgjengelig for de som er interessert.

Min versjon, Zunelight, skal utelukkende være codet i Silverlight 4 og skal fungere i browseren og i OOB-mode. Nedenfor ser du noen skjermbilder fra applikasjonen. Det første bildet viser forsiden/menyen i browser-mode, mens det neste bildet viser bilder fra ‘MyPictures’-katalogen og kjøres i OOB-mode. Forøvrig er muligheten for å hente innhold fra lokal disk en ny funksjonalitet som kom i Silverlight 4. I min forrige blogpost ‘Silverligt 4 er releaset’ skrev jeg litt om denne funksjonen, samt vise et lite kodeeksempel.

Zunelight er fortsatt i et veldig tidlig utviklingsstadie, men dersom du ønsker å teste ut applikasjonen kan du gå til www.zunelight.com

Nedenfor ser du Zunelight i OOB-mode:

Advertisements

Trackbacks & Pingbacks

  1. myApps « Sigurd Snørteland pingbacked on 7 years, 9 months ago

Comments

  1. Hi mates, how is the whole thing, and what you wish
    for to say about this piece of writing, in my view its
    actually amazing in favor of me.

    | Reply Posted 2 years, 4 months ago


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: